Oloa

I le 2020, o le aofaʻiga o oloa gaosi oloa faʻamalosia a Saina e tusa ma le 5.1 miliona tone, i luga ole 14.6 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

MaiSaina fiberglass i aso nei

E leʻi leva talu ai, na tuʻuina atu ai e le China Fiberglass Industry Association le Lipoti o le Faʻatinoga o le Tamaoaiga a Saina Fiberglass and Products Industry i le 2020 (CFIA-2021 Lipoti).O le lipoti o loʻo aoteleina ai le atinaʻeina o le fiberglass faʻamalosia faʻamalosia oloa gaosi oloa i le 2020, ma auʻiliʻili le faagasologa o le atinaʻeina o pisinisi i tua atu o faʻamaumauga. .O le faʻamaʻi o le COVID-19 i le amataga o le 2020 na i ai se aafiaga ogaoga i le gaosiga o pisinisi o fiber tioata faʻamalosia oloa tuʻufaʻatasia i tulaga o le faʻafaigaluegaina, felauaiga ma le faʻatau, ma le tele o pisinisi na taofia le gaosiga. I le kuata lona lua, faatasi ai ma le lagolago malosi a le malo tutotonu ma le lotoifale, o le tele o pisinisi na toe amata le gaosiga, ae o nisi o SMEs laiti ma vaivai na pa'ū i le moe, lea na faʻaleleia atili ai le maualuga o le faʻaogaina o fale gaosi oloa i se tulaga patino, ma o le faʻatonuga o le "luga o tulafono faatonutonu" pisinisi na faʻatupulaia ma le mausali .

20

O oloa tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasi e fa'amalosia ai alava tioata: I le 2020, o le aofaʻi o oloa gaosi oloa faʻamalosia thermosetting faʻamalosia i Saina e tusa ma le 3.01 miliona tone, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe i lea tausaga ma lea tausaga e tusa ma le 30.9%. O le tuputupu aʻe malosi i le maketi o le matagi o le mea autu lea i tua atu o le televave. tuputupu aʻe gaosiga. I lalo o le faatosinaga o faiga faʻavae talafeagai e pei o le Faʻaaliga i le Faʻaleleia o Faiga Faʻavae i luga o le Fee-in Tariff o le Malosi o le Savili (Fagai Price [2019] Nu. 882), o le a oʻo atu i le 71,670 MW le malosi o le savili fou a Saina i le 2020, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu ae o le 178.7% i le tausaga! Ua avea le malosi o le matagi ma malosiaga sili ona malosi mo le toe faaleleia ma le atinaʻeina o le fiberglass ma le fiberglass faʻamalosia oloa tuʻufaʻatasia maketi. pulega o le a siitia i le 8.6% ma i le pulega o le faasaoina o le suavai i le 4.5%, e faaosofia ai le tuputupu ae o le gaosiga o paipa taamilo, olo desulfurization ma isi oloa.

Fa'amama tioata fa'amalosia oloa tu'ufa'atasiga vevela: I le 2020, o le aofa'i atoa o oloa fa'apipi'i fa'ameamea i Saina e tusa ma le 2.09 miliona tone, i lalo e tusa ma le 2.79% i lea tausaga ma lea tausaga. faʻaititia i le 2% i lea tausaga ma lea tausaga, aemaise lava le gaosiga o taavale pasese na faʻaititia i le 6.5%, lea na i ai se aafiaga tele i le faʻaitiitia o le gaosiga o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi vevela faʻamalosia le gaosiga o le gaosiga o filo tioata umi ma faʻaauau. tioata faʻamalosia faʻamalosia mea faʻapipiʻi thermoplastic o loʻo faʻateleina ma sili atu ona matua, ma o lona lelei faʻatinoga ma maketi maketi o loʻo malamalama i ai le tele ma le tele o tagata, ma o loʻo faʻaaogaina atili i le fanua o felauaiga logistics, taavale uta, fausiaina, faʻaonaponei. faatoaga, faatoaga ma isi.

(Fa'ataga: Carl Jung)

21

Jiujiang Xinxing Insulation Material co.,Ltd o le tagata gaosi Tomai Fa'apolofesa o alava tioata fa'amalosia oloa tu'ufa'atasiga fa'apipi'i-Epoxy alava tioata laminated sheet.Fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou e ala i

imeli:Sales1@xx-insulation.com

Telefoni: +86 15170255117

Attn: Linda Oe

Upega tafaʻilagi: www.xx-insulation.com


Taimi meli: Apr-21-2021